Vanavond heeft het midweek gespeeld tegen ODIK MW1. Na een stroeve start, aan beide kanten werd een strafworp gemist, nam ODIK het voortouw. Het verschil werd echter niet groter dan twee doelpunten. In de rust stond het 5-6.

Na goed overleg onder het genot van een bakje thee startte de tweede helft. Revival kwam beter in het spel en nam zelfs even een voorsprong. Na een paar schoten scoorde Lisa haar eerste doelpunt van het seizoen. Samen met Gineke dolden ze hun tegenstandsters en scoorde ook Gineke een afstandschot. Met nog een paar minuten op de klok werd een 10-9 voorsprong geconsolideerd. ODIK wisselde nog één keer en dat pakte goed uit; 10-10. De laatste aanval duurde lang en Heidi zag haar schot in gedachten al door de mand vallen, maar helaas viel deze er niet in.

Een leuke spannende pot met een terechte uitslag.