Revival moest eigenlijk vandaag wel winnen tegen Rheko waarvan verwacht wordt dat het zal degraderen. Maar dat maakt het juist soms extra lastig. Na een stroef begin stond er na 10 minuten pas een 1-1 stand op het scorebord nadat het publiek de pupil van de week in actie had gezien; Lotte van Maanen miste de doorloopbal maar net.

Er was dus tijd genoeg om de week even door te nemen als publiek, want veel viel er nog niet te genieten. Bij een 1-3 achterstand begon het dan toch te lopen voor Revival en dit werd omgebogen naar 4-3 en later zelfs 8-3 met rust. De wedstrijd was dus al bijna gelopen. Na de thee (welke thee?) kwam direct Suzanne in het veld voor de nog van ziekte herstellende Rozemarijn. De behoorlijk leidende scheidsrechter moest een paar keer optreden tegen wat onvriendelijkheden maar de doelpunten bleven rustig doordruppelen. Annebep kon gerust nog twee extra wissels inzetten en Henk Schimmel, ook weer op de bank, zag zijn team de punten pakken. Belangrijke punten. Maar het gevoel van een echte derby, neu dat was er niet. Geen spanning. Ook niet een echte afstraffing a la Exakwa. Tevreden, en dat was het dan ook wel…