Revival heeft een knappe zege bereikt op Roda. De formatie van Henk Schimmel draaide in de tweede helft een achterstand om en trok nipt aan het langste eind.

Revival heeft hierdoor zijn eerste punten van het seizoen binnen. Vorige week ging het nog in Elburg onderuit, maar dat gebeurde met een zwaar gehavende selectie. Tegen Roda had Schimmel wel de beschikking over zijn voltallige ploeg, al moest hij Maaike van Veldhuizen vanwege en knieblessure in de tweede helft vervangen door Suzanne Ceelen.

Revival stond toen twee treffers achter, maar kwam met vijf succesvolle aanvallen op rij op een 13-10 voorsprong. Roda haakte nog aan, maar had geen antwoord meer op het uiteindelijk winnende schot van Albert van de Braak.

Schimmel: ,,Het was bij vlagen heel goed.”

Doelpuntenmakers: Eric van de Glind 3, Maaike van Veldhuizen 2, Rozemarijn van Leijenhorst 2, Anke Verkerk 2, Eltjo Lozeman 2, Janno Kamphorst 2, Albert van de Braak 2, Simone ter Rahé 1.

Bron: Barneveldse Krant