Wat begonnen ze goed , de meiden hadden er zin in. Al snel kon Dian het openings doelpunt  maken. Ze bleven fanatiek door spelen.  En na 10 minuten scoorde Angela de 2-0.  Dws scoorde hierna snel de 2-1, Door zieken was Wilanda als invaster mee. Ze scoorden  net voor rust de 3-1.

De tweede helft konden ze het ritme van de eerste helft niet meer terug krijgen en moesten ze hard vechten. Dws kwam terug naar 3-2, ze dws kreeg de smaak tepakken en bleven door gaan. Ze misten gelukkig voor de meiden een aantal kansen, in de laatse minuut rolde de bal na een mooi schot van dws net over de rand, en floot de scheidsrechter de wedstrijd af Eindstand 3-2. Door deze overwinnning blijven ze tweede staan achter Spirit.