Precies toen de deuren open gingen kwamen we aan bij de sporthal. Normaal met 8 kids, maar nu met 6; Maud een lekker weekend weg en Chiel ziek. Maar van die 6 konden er 5 spelen, want Senna heeft gips om haar pols. Dan hebben we er ook nog eentje met de nasleep van goed gekneusde vingers. Allemaal ingrediënten om eigenlijk niet te weten wat er zou gaan gebeuren.

Wat we niet konden weten is dat Jara ‘on fire’ was. Al in de auto had ze er zin in en zei ze dat ze er 7 ging scoren. Na 2x 10 minuten stond het 0-6. En je raadt het niet; Jara had er al bijna 7 in liggen. Doelpunt na doelpunt gingen door het mandje. 6x in één helft! Dus in de rust; Laura en Matthijs hadden niets te vertellen. Ow ja, Jara; misschien leuk als iemand anders ook scoort? 😉

Uhm, Jara, we hadden dit niet afgesproken….het eerste doelpunt in de 2e helft weer van Jara. Daarna scoorde de tegenstander een mooi schot en toen dacht Maja dat kan ik ook. Eindelijk iemand anders op het scorelijstje. Jara ging rustig door met nog meer doelpunten en toen kwam Fenne de bocht om zeilen. Ze scoorde in de 2e helft drie schoten! Saige probeerde het ook met mooie schoten en uiteindelijk scoorde zij de laatste. Uitslag 2-16!!