Informatie voor nieuwe leden

Op deze pagina vind je alle praktische informatie omtrent lid worden van onze mooie club. Besluit je om lid te worden? Vul dan het aanmeldformulier in.

Welkom bij KV Revival!

Wat is KV Revival

Bij KV Revival beoefenen we de sport korfbal. Hierbij is het de bedoeling dat je de bal in de korf schiet en zorgt dat je tegenstander dat niet doet! Bijzonder aan deze sport is dat zowel jongens als meisjes samen in één team spelen. Dat is de enige sport ter wereld waarbij dat zo is.

Bij korfbal heb je te maken met een veldseizoen en een zaalseizoen. Tijdens het veldseizoen (aug-okt en mrt – jun) spelen we buiten, op Sportpark Overbeek. Dit sportpark met gezellige kantine delen we samen met voetbalvereniging Terschuurse Boys. Tijdens het zaalseizoen (nov – mrt), is onze thuisbasis de Veluwehal in Barneveld. De jongste teams trainen in tijdens het zaalseizoen in de gymzaal aan de Sanderstraat in Terschuur.

Revival is een kleine, hechte vereniging waar we niet alleen korfbal belangrijk vinden, maar ook de gezelligheid er omheen. Zo organiseren we buiten korfbal om leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een startbarbecue, Sinterklaas, korfbalkamp en een rommelmarkt waar we met de hele club spullen verkopen. Ook in de schoolvakanties wordt er vaak iets leuks georganiseerd, zoals schaatsen of zwemmen!

De trainingen zijn doorgaans op woensdag en de wedstrijden op zaterdag. De oudere teams trainen naast de woensdag ook op de maandag. Al onze trainers hebben de gedragscode ondertekend.

Wil je wat beter beeld krijgen van onze vereniging? Bekijk dan eens onderstaande video!

Video

Wat moet jij weten als (mogelijk) nieuw lid van Revival? Kijk onderstaande video waarin Bas en Ilse uitleggen wat korfbal is, wat Revival is en wat er nog meer gebeurd binnen de club!

Kleding

Kleding schaffen we aan via van Duinkerken. Je kunt daar ook met korting schoenen en andere materialen aanschaffen. Je kunt de kleding in de winkel passen en via internet bestellen. Het is voor onze club goed om dit online te bestellen. Daar zit voordeel in dus we raden zeker aan om dit te doen.

BESTELLEN VIA INTERNET

De contributie (seizoen 2020 – 2021) is als volgt:
Senioren: € 195,-
Midweek: € 135,-
Junioren: € 115,-
Aspiranten: € 90,-
Pupillen: € 80,-
F2: € 25,-
Mini: € 0,- (worden wel ingeschreven)
Algemeen reserve: € 70,-
Ondersteunend lid: € 25,-