Zaterdagavond 21:00 uur spelen in Maarssen; de meesten verklaren je voor gek, maar als je dan een halve wedstrijd van OVVO 1  erbij krijgt is het de moeite waard.

Inschieten in de rust, nee…dan hadden we eerder moeten vertrekken. Een rustige voorbespreking, nee….de toeters en bellen van de supporters boven ons overstemden alles. Dus een kort praatje, want over OVVO 4 weten we helemaal niets.

Heee,…wie loopt daar?! Voor een aantal een vreemdeling, waarvan ze zijn naam wel eens gehoord hebben. Het is een man met een KNKV overhemd die lid is van onze vereniging (geen Sinterklaas…); Harry Brack. Zonder te vragen of hij blijft gaat hij na zijn gesprek met de scheidsrechters van OVVO 1 toch maar eens op de bank zitten. En dan toch de vraag; weet Ciska dit? Sssssttt….

We starten goed met wederom een 0-3 voorsprong, maar dat zegt niet veel. OVVO komt gelijk, maar we pakken de draad weer op en gaan rusten met een 5-7 voorsprong. In de rust komt de fanatieke Harry mee de kleedkamer in en voorziet ons van verschillende tips.

En hup, door met de tweede helft, want we willen niet te laat thuis zijn. OVVO scoort wat makkelijker en wij wat moeilijker en ze komen zelfs met 10-9 voor. De laatse 15 minuten zijn echter voor ons en met doelpunten van Knol, Amber en Esther zorgen we er voor dat de punten mee gaan naar Terschuur (11-14).

Harry bedankt!! En natuurlijk ook onze reserves Ilse en Julian.

En dan hebben we nog een foto nodig. Dat zijn we helaas vergeten te vragen aan onze reserves, dus dan maar een plaatje vanaf internet.